Om oss

ETABLERADE I SVERIGE SEDAN 1867

Välkommen till Jacson - ett varumärke som har varit en del av den svenska hästsporten sedan 1867! Med den senaste omdesignen av varumärket 2022 utökar vi nu internationellt för att sprida vår passion för hästar och ridning till fler ryttare över hela Europa.

Som ett varumärke som funnits sedan 1867 är vi otroligt stolta över vår historia och vårt långvariga engagemang i hästsportvärlden. Vår långvarighet är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet, vår passion för hästlivet och vår förmåga att anpassa oss till förändringar.

Vi använder vår ålder som en styrka och tror att vår erfarenhet och kunskap om branschen särskiljer oss från andra hästsportvarumärken. Vi har sett trender komma och gå, men vi har alltid hållit fast vid våra kärnvärden av kvalitet, hantverk och en djup kärlek till hästar.

Vi är här för att stanna, och vi är engagerade i att fortsätta att ge våra kunder de bästa möjliga produkterna och tjänsterna i många år framöver. Vi tror att vårt arv och vår erfarenhet ger oss en unik syn på hästsportvärlden, och vi ser fram emot att fortsätta att vara en del av den i många fler år framöver.

 

TEAMET

Vårt team består av en kategoriansvarig, inköpare, e-handelsansvarig, marknadsföringsansvarig och sociala medier- och influencer-marknadsföringsspecialist. Vi har också en in-house-designer som förverkligar våra produktvisioner. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda produkter som kan stå emot kraven i stallet.

På Jacson är vi djupt passionerade om hästlivet och dedikerade till att ge ryttare och deras hästar de bästa produkterna som finns tillgängliga. Vi är glada att fortsätta att växa och utvecklas och ser fram emot att ge vår unika syn på hästsportvärlden till ryttare över hela världen.

 

FRÅN IDÉ TILL PRODUKT

Från de första designskisserna till den färdiga produkten på hyllan är vi involverade i varje steg. Det innebär att vi har full kontroll över kvaliteten på våra produkter och kan säkerställa att de uppfyller våra standarder.

Vi lägger också stor vikt vid att bibehålla starka relationer med våra leverantörer. Varje år besöker vi våra leverantörer för att säkerställa att de följer våra strikta etiska och miljömässiga standarder. Detta inkluderar att kontrollera att de material de använder är hållbara och av högsta kvalitet, och att deras produktionsprocesser är etiska och rättvisa.

Genom att äga hela processen från början till slut och bibehålla starka relationer med våra leverantörer kan vi garantera att våra produkter är av hög kvalitet och produceras på ett etiskt och hållbart sätt.

 

VI ♥ VÅRA KUNDER

Våra kunder är hjärtat i allt vi gör här på Jacson. Vi är dedikerade till att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder, och vi tror att lyssna på deras behov och feedback är avgörande för att uppnå detta.

Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och tjänster, och vi letar ständigt efter nya sätt att möta behoven och kraven från våra kunder. Oavsett om det handlar om att introducera nya produkter, förbättra vår befintliga produktserie eller helt enkelt erbjuda bättre kundservice, är vi engagerade i att göra allt vi kan för att säkerställa att våra kunder är nöjda.

Naturligtvis vet vi att saker ibland kan gå fel, och när det händer är vi här för att hjälpa till. Vi tar all kundfeedback på allvar, och vi är alltid glada att höra från våra kunder, oavsett om det handlar om att ge beröm, feedback eller att framföra ett klagomål. Vi tror att genom att lyssna på våra kunder och svara på deras behov kan vi fortsätta att växa och förbättra oss som varumärke, och vi ser fram emot att betjäna våra kunder under många år framöver.

 

SÄG HEJ TILL OSS!

Vi älskar att höra från våra kunder och vi är alltid glada för att snacka! Oavsett om vi träffar dig personligen på en mässa eller ett evenemang eller om du når oss via Instagram eller en annan social kanal, välkomnar vi alltid dina synpunkter och frågor.

Vi tror att det är viktigt att bygga starka relationer med våra kunder för att lyckas med vårt varumärke, och vi älskar att höra från ryttare som delar vår passion för hästar och ridsport. Så om du ser oss ute, tveka inte att säga hej! Vi är alltid glada att träffa nya människor och prata om våra produkter och ridsportvärlden. Och om du inte kan komma till en mässa, tveka inte att kontakta oss på sociala medier - vi skulle älska att höra från dig!

 

text-image

Välkommen att gå med i vår kundklubb!

Phone